Preko 90 klijenata i preko 200 profesionalaca i članova najveće svjetske udruge savjetnika u projektima spajanja i preuzimanja M&A International Inc. okupilo se na 65. međunarodnoj M&A International Inc. konferenciji održanoj u Amsterdamu 12.-14. studenog 2015. u sklopu koje se održao i 15. Mid-Market Forum

Konferenciji je prisustvovao i Željko Perić, osnivač i izvršni partner Capera, jedini hrvatski član M&A International Inc. Kontinuirana suradnja naših profesionalaca diljem svijeta, iskustvo na transakcijama u svim sektorima te izgradnja osobnih odnosa ključni su u pružanju najbolje usluge našim klijentima.

15. M&A Mid-Market Forum (MMF)

MMF je jedinstveni događaj koji je okupio preko 200 savjetnika iz više od 40 zemalja koji su se susreli s preko 90 klijenata iz 17 zemalja svijeta. Unaprijed dogovoreni privatni sastanci u trajanju od 20 minuta posebno su dizajnirani za strateško savjetovanje i moguće poslovne prilike.

Održano je preko 500 privatnih sastanaka između klijenata iz različitih sektora te private equity i M&A profesionalaca iz cijelog svijeta, a bili su podijeljeni prema geografskim interesima i industrijskim sektorima.

Sljedeća M&A International konferencija održat će se u Dubaiju u ožujku 2016. godine.

Leave a Reply