Preko 160 Oaklins M&A profesionalaca okupilo se na 17. M&A Mid-Market Forumu i prvoj Oaklins konferenciji pod novim brendom

17th M&A Mid-Market Forum (MMF)

MMF je dio jesenske Oaklins konferencije i posebno je kreiran za savjetovanje klijenata  vezano za unapređenja M&A strategija i stvaranje mogućih poslovnih prilika. MMF se 10 studenog održao u Dublinu i okupio je preko 160 Oaklinsovih M&A savjetnika iz više od 35 zemalja koji su se susreli s preko 30 potencijalnih klijenata. Održano je više od 270 pojedinačnih sastanaka između klijenata iz industrije, predstavnika private equityja i Oaklins-ovih profesionalaca iz svih krajeva svijeta. Na sastancima su razmatrane specifični interesi klijenata glede geografskih i industrijskih interesa. Predstavnici hrvatske članice Oaklinsa, Caper iz Zagreba, Željko Perić i Joško Vučetić, imali su niz vrlo konstruktivnih sastanaka s velikim svjetskim firmama zainteresiranim za ulaganja u Hrvatsku.

Prva konferencija pod novim brendom Oaklins

Konferencija održana u hotelu InterContinental u Dublinu, prva je konferencija od kada su članovi M&A Internationala početkom listopada formirali Oaklins, novog globalnog igrača s 60 ureda u 40 zemalja, na pet kontinenata. Kontinuirana suradnja između Oaklinsovih profesionalaca diljem svijeta, iskustvo na transakcijama u svim sektorima te izgradnja osobnih odnosa ključni su u pružanju najbolje usluge klijentima, zbog čega Oaklins održava redovite konferencije dva puta godišnje. 

Bolja globalna pokrivenost i dublje poznavanje industrije povećava se širenjem mreže pa je tako na konferenciji sudjelovala i nova članica koja se pridružila Oaklinsu – Atlas Capital iz Maroka.

 Sljedeća Oaklins konferencija održat će se u svibnju 2017. godine u Hong Kongu.

Leave a Reply