Poslovni tjednik Lider organizira godišnju međunarodnu konferenciju „Budućnost obiteljskih tvrtki“ koja će se održati 17. veljače u KRAŠ Auditoriumu.

Iskustvo o obiteljskom poduzeću koje je postalo internacionalno, razlozi zašto su vlasnici spojili svoje obiteljske tvrtke te kako poslovati sa strancima, samo su neke od tema koje će se naći u programu već 8. po redu Liderove konferencije za obiteljski biznis. Osim klasičnih predavanja, sudionici će imati prilike poslušati i panel diskusije te sudjelovati na dvije radionice.

Joško Vučetić, partner u Caperu, eksluzivnom hrvatskom članu Oaklinsa, vodit će panel diskusiju Internacionalizacija kao sljedeći korak u razvoju obiteljske tvrtke, što je ujedno i glavna tema konferencije. Na spomenutom panelu razgovarat će se o odlukama koje vlasnik obiteljske tvrtke treba donijeti prije izlaska na strano tržište, kako razmatrati partnerske ponude iz inozemstva te je li bolje ostati velik u lokalnim okvirima ili pak postati mali igrač na globalnom tržištu. Caper je već i prošle godine sudjelovao na istoj konferenciji gdje je Željko Perić, osnivač i izvršni partner Capera, bio gost predavač te je održao predavanje o izlaznim strategijama vlasnika obiteljske tvrtke.

Više o samoj konferenciji doznajte ovdje.

Leave a Reply