Oaklinsova jesenska konferencija

Oaklins, najprestižnija i najiskusnija svjetska organizacija M&A savjetnika, svake godine organizira dvije konferencije, proljetnu i jesensku. Konferencije se održavaju na raznim lokacijama diljem svijeta. Program ovogodišnje jesenske konferencije trajat će tri dana, a očekuje se sudjelovanje  preko 150 Oaklinsovih eksperata iz 40-ak zemalja u kojima Oaklins ima svoje članove.

8. M&A Mid-Market Forum (MMF)

Mid-Market Forum je tradicionalni dio Oaklinsovih konferencija koji je posebno kreiran za diskusije o M&A mogućnostima između eksperata Oaklinsa i potencijalnih klijenata. Ovaj korporativni „speed networking event“ omogućuje klijentima savjetovanje o potencijalnim metama na njima interesantnim tržištima, kao i informiranje o trendovima u raznim sektorima. Tijekom MMF-a, svakom  od potencijalnih klijenata bit će prezentirano po nekoliko potencijalnih meta s 4 do 5 njemu interesantnih zemalja, koje zadovoljavaju klijentove M&A kriterije i preferencije.

Caper po prvi puta na MMF dovodi čak dva potencijalna klijenta iz Hrvatske koji su iskazali interes za akvizicijama u inozemstvu. Obzirom da su dosad na MMF-u sklopljene brojne suradnje, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti dva vrlo uspješna poduzeća iz Hrvatske, lidere u svojim branšama. Sudjelovanje na ovakvom eventu predstavlja izuzetnu priliku za njihovo daljnje pozicioniranje na međunarodnom tržištu i ostvarivanje ambicioznih poslovnih ciljeva. 

Leave a Reply