Preko 180 M&A profesionalaca, članova Oaklinsa, najveće svjetske mid-market organizacije savjetnika u projektima spajanja i preuzimanja, okupilo se na tradicionalnoj Oaklins Fall Conference, koja je ovog puta održana u Milanu od 9. do 11. studenog 2017. godine

Prvi PEPPER event

Oaklins uvijek teži unapređenjima pa je po prvi puta u sklopu konferencije održan i Private Equity Portfolio – Providing Expansion & Returnes (PEPPER) event, ekskluzivan događaj na kojem su neki od vodećih private equity fondova prisutnim sudionicima prezentirali svoje strategije ulaganja, sadašnje portfelje i planirane rokove izlaza iz pojedinih investicija.

18. M&A Mid-Market Forum (MMF)

Na već tradicionalnom Mid-Market Forumu Oaklinsovih 180 M&A profesionalaca je imalo preko 400 sastanaka sa 150 klijenata. Kao i uvijek, glavni cilj ovog događaja bila je diskusija o M&A potrebama klijenata i mogućnostima Oaklinsa da te potrebe zadovolji. Caper je po prvi puta doveo dva potencijalna klijenta iz Hrvatske koji su iskazali interes za akvizicijama u inozemstvu.

Caper na jesenskoj konferenciji

U ime Capera, ekskluzivnog hrvatskog člana Oaklinsa, na konferenciji su sudjelovali Željko Perić, osnivač i izvršni partner, Joško Vučetić, partner, i Marin Zvonarević, konzultant u Caperu. Caper je imao i dvije prezentacije u kojoj su predstavljeni rezultati Caperovog poslovanja pred 45 ostalih članova Oaklinsa te drugu na redovitom Europe/MENA regionalnom sastanku na kojem je predstavljen Caperov najbolji pitch za potencijalnog klijenta.

Novi članovi Oaklinsa

Svi članovi Oaklins obitelji bili su izuzetno zadovoljni primitkom u članstvo dva nova člana iz brzorastućih gospodarstava Latinske Amerike, Axia iz Bogote, Kolumbija, i LarrainVial iz Santiaga, Čile. Time je Oaklins značajno ojačao svoje prisustvo u Latinskoj Americi.

Godišnje nagrade

Na kraju konferencije dodijeljene su i godišnja Oaklinsova priznanja za izvanredna postignuća, između kojih i nagrada predsjedniku Oaklinsa, dr. Florianu von Altenu, za istaknutu suradnju s Oaklinsovom članicom iz Kine, Oaklins HFG China.

Oaklinsova proljetna konferencija održat će se u travnju sljedeće godine u Montrealu.