Studentska udruga Financijski klub i ove je godine organizirala konferenciju Consulting Day 2017. U utorak, 21. studenog, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu okupilo se preko 60 studenata zainteresiranih za konzultantsku industriju.

U sklopu konferencije održan je i panel „M&A consulting“ na kojem je sudjelovao i Željko Perić, osnivač i izvršni direktor Capera, vodeće nezavisne hrvatske savjetničke kuće u projektima spajanja i preuzimanja (M&A) u mid-market segmentu. Na panelu je pobliže opisan proces i koraci M&A projekta, a sudionici su se također osvrnuli i na M&A trendove u Hrvatskoj te iznijeli svoja očekivanja vezana za budućnost industrije. Raspravljalo se o prilikama za širenje hrvatskih poduzeća na druga tržišta te o utjecaju tehnologije i umjetne inteligencije na sektor.

Consulting Day 2017 bio je izvrsna prilika da se studentima približi ova  vrlo zanimljiva i specifična savjetnička djelatnost. Caper je svojim sudjelovanjem potvrdio da podupire cjeloživotno obrazovanje i da je spreman ulagati u mlade te im pomoći u njihovom putu prema uspjehu.