Preko 100 M&A profesionalaca i članova Oaklinsa, najveće svjetske mid-market organizacije savjetnika u projektima spajanja i preuzimanja, okupilo se na tradicionalnoj Oaklins Spring Conference, koja je ovog puta održana u Montrealu od 26. do 28. travnja 2018. godine

U sklopu proljetne konferencije održan je i Aerospace & Defense (A&D) event – „How global trade tensions are creating opportunities“. Ključni proizvođači i investitori pozvani su da podijele svoje znanje o ovoj industriji te prodiskutiraju o izazovima i mogućnostima rasta i razvoja u ovom sektoru. Čija je prezentacija na ovom eventu izazvala posebnu pažnju te na koji način vlada Quebeca podržava Aéro Montréal, jedan od najvećih i najuspješnijih svjetskih klastera u branši, pročitajte u članku kojeg je za Lider napisao sudionik konferencije Željko Perić, osnivač i izvršni partner u Caperu.

Novi član Oaklinsa

Proširenje globalne pokrivenosti i dublje poznavanje industrije Oaklins postiže i daljnjim širenjem mreže pa je tako na konferenciji u Montrealu primljen novi član – Columbus Zuma Investment Banking iz Argentine.

Godišnje nagrade

I ove godine dodijeljene su Oaklinsove godišnje nagrade kao priznanja za izvanredan doprinos organizaciji i to:

Contribution of the Year: Oaklins Cavendish (UK)
Publisher of the Year: Jurg Stucker (Švicarska)

Deal of the Year: Vascotube GmbH
Industry Specialist of the Year: Marco A. Vismara (Italija)

Jesenska konferencija

Jesenska Oaklins konferencija održat će se u studenom ove godine u Beču.