200 klijenata i M&A profesionalaca, članova Oaklinsa, najveće svjetske mid-market organizacije savjetnika u projektima spajanja i preuzimanja, okupilo se na tradicionalnoj Oaklins Fall Conference, koja je ovog puta održana u Beču od 8. do 10. studenog 2018. godine

Konferencija je započela s temom o novitetima u energetskoj i automobilskoj industriji, a iskustva su prezentirali, između ostalih, Deutsche Bank, UNIDO, Wien Energie, FMT i AVI Systems. Ostatak konferencije bio je izuzetno dinamičan, s brojnim sastancima tijekom Internal foruma i i tematskim diskusijama o potencijalnim projektima i mogućnostima daljnjeg unapređenja suradnje. Posebnu pozornost posvećena je analizi dosadašnjih efekata uvođenja novoga brenda. U završnom dijelu konferencije Oaklinsovi stručnjaci su raspravljali o promjenama i novim trendovima u ključnim industrijskim granama i njihovom utjecaju na M&A aktivnosti i valuacije.

Novi član Oaklinsa

Oaklins je dodatno ojačo svoju globalnu prisutnost jer je na konferenciji u članstvo primljen Monsanto Capital iz Portugala.

Oaklinsova proljetna konferencija održat će se u lipnju sljedeće godine u Los Angelesu.