U organizaciji poslovnog tjednika Lider, u Zagrebu je 8. ožujka 2019. godine održana jubilarna, deseta konferencija „Budućnost obiteljskih tvrtki“ s više od 100 sudionika

Tema ovogodišnje konferencije pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta je bila „Svi izazovi transfera vlasništva“. Raspravljalo se o važnosti obiteljskih tvrtki u gospodarskom razvoju države, financiranju i mogućnostima za male poduzetnike, digitalizaciji poslovanja i ulasku na tržište kapitala za obiteljske tvrtke.

Caper prepoznaje važnost savjetovanja vlasnika i managementa obiteljskih tvrtki pa je tako i ove godine sponzorirao konferenciju. Svojim prisustvom je potencijalnim klijentima pobliže predstavio i objasnio usluge koje nudi, a to su prodaja poduzeća, akvizicije i spajanja te korporativne financije. Od 2014. je član Oaklinsa, najuspješnije i najiskusnije svjetske mid-market organizacije M&A savjetnika. Organizacija broji preko 800 eksperata iz preko 40 zemalja svijeta koji kroz globalnu suradnju utemeljenu na čvrstim lokalnim korijenima pomažu klijentima vidjeti prilike često i tamo gdje ih nisu očekivali.