Preko 120 Oaklins M&A stručnjaka iz cijelog svijeta okupilo se u četvrtak, 13. lipnja, u hotelu Beverly Wilshire zajedno s odabranim tvrtkama iz lokalne LA tech zajednice

Domaćin Gary Rabishaw, direktor i voditelj komercijalne i potrošačke tehnologije našeg Oaklins ureda u Los Angelesu, naglasio je potrebu za agilnošću u današnjem svijetu tehnologije koji se brzo mijenja u cilju da se iskoriste prednosti uzbudljivih mogućnosti.

Brenon Daly, direktor istraživanja u tvrki Research 451, dao je uvid i svoje poglede na tehnološko M&A tržište i izvijestio o dolasku nekih neočekivanih kupaca u 2019. godini.

Nakon toga je Christopher Park, direktor i voditelj odjela za softver i usluge iz našeg Oaklins ureda u Los Angelesu, vodio panel diskusiju o mogućnostima, rizicima i koristima od ulaganja u tehnologiju sa sljedećim panelistima: Dan Groen (Clearlake Capital Group), Peter Rottier (Summit Partners) i Eunji Chung (Spectrum Equity).

Obilje mogućnosti otkriveno tijekom događaja dolazi s rizikom – morate biti u mogućnosti brzo se kretati u bilo kojem smjeru. S Oaklinsom kao Vašim partnerom, s lakoćom možete upravljati tim promjenama, pronaći nove i kreativne smjerove te realizirati svoju viziju.