Remaris je vodeći hrvatski pružatelj kompletnih softverskih rješenja za upravljanje poslovanjem i blagajnama u ugostiteljskoj industriji. Prvi je u Hrvatskoj ponudio SaaS poslovni model naplate i upravljanje cateringom u cloudu. Remarisova rješenja se dnevno koriste na više od 3.000 lokacija diljem Hrvatske.

Payten, član Asseco grupe, je jedan od 10 vodećih softverskih prodavatelja u Europi. U zadnjih 18 mjeseci su značajno proširili svoje poslovanje akvizicijama nekoliko tvrtki fokusiranih na razvoj i prodaju inovativnih tehnologija za naplatu.

Caper je bio visoko vrijedan i pouzdan savjetnik našoj tvrtki pružajući ključnu ulogu u pronalasku partnera za sljedeću razvojnu fazu, kao i za savjetovanje tijekom transakcije. Jako cijenim pravovremeni i objektivan savjet i angažman na dnevnoj bazi od strane Caperovog partnera Joška Vučetića kroz svaki korak u transakciji. Joško i njegov tim napravili su odličan posao procjenjujući naš UVP (Unique Value Proposition), osmišljavajući i provodeći prodajnu strategiju koja je rezultirala kompetitivnim provesom i završetkom transakcije koja je maksimizirala vrijednost za naše dioničare. Radujem se što ću ostati u kontaktu s Caperovim timom, te se nadam da ću njihovu stručnost upotrijebiti i za stvari nevezane uz poslovanje.

VEDRAN OMRČEN ⎯⎯ SUOSNIVAČ REMARISA

Caperova uloga u transakciji

Caper je bio ekskluzivni financijski savjetnik Remarisovim osnivačima. Vodio je i koordinirao pripremu prodajnog procesa, identificirao potencijalne kupce, strukturirao transakciju, pregovarao i uspješno završio transakciju.