Comping je jedna od vodećih domaćih IT firmi u Hrvatskoj koja posluje već 30 godina. Nudi vrhunska tehnološka rješenja kao što su integracija sustava te savjetovanje i uslugu razvoja softwarea za neke od najvećih privatnih i javnih firmi u zemlji.

Data Target predstavlja izdvojeni većinski dio poslovanja Megatrend poslovnih rješenja. Specijalizirana je za podatkovni centar, poslovnu analitiku i inteligenciju te usluge savjetovanja u cloudu.

Kako bismo nastavili sa svojim rastom te realizacijom ambicioznih planova i projekata, potreban nam je partner koji se uklapa u našu kulturu i poslovnu viziju. Megatrend poslovna rješenja smo promatrali duže vrijeme i primijetili kako pametno grade svoj brand i jačaju timove koji rade na rješenjima koja su nam bila zanimljiva. Stoga smo se odlučili na ovaj korak i veselimo se suradnji i budućem ubrzanju našeg poslovanja. Želim se zahvaliti vlasnici i direktorici Megatrend poslovna rješenja na konstruktivnoj suradnji i posebno firmi Caper koja je bila naš savjetnik i uspješno nas vodila kroz sve faze procesa.

ALOJZIJE JUKIĆ – Predsjednik uprave Compinga

 

Caperova uloga u transakciji

Caper je bio ekskluzivni financijski savjetnik Compingu. Vodio je i koordinirao pripremu i proces izdvajanja većinskog dijela poslovanja Megatrend poslovnih rješenja, due diligence, strukturiranje, pregovaranje i uspješno zatvaranje transkacije.